دانلود گزارش تخصصی

دانلود گزارش تخصصی

دانلود گزارش تخصصی نمونه گزارش تخصصی کلیه پست های سازمانی در فروشگاه حاضر موجود می باشد .

محل لوگو

گزارش تخصصی هنرآموز رشته طراحی و دوخت

گزارش تخصصی هنرآموز رشته ساختمان

گزارش تخصصی هنرآموز رشته گرافیک

گزارش تخصصی هنرآموز رشته تربیت بدنی

گزارش تخصصی هنرآموز رشته هنرهای تجسمی

گزارش تخصصی هنرآموز رشته خوشنویسی

گزارش تخصصی هنرآموز رشته نقاشی

گزارش تخصصی هنرآموز رشته کامپیوتر

گزارش تخصصی هنرآموز رشته نمایش

گزارش تخصصی هنرآموز رشته نقشه کشی معماری

گزارش تخصصی هنرآموز رشته الکترونیک

گزارش تخصصی هنرآموز رشته الکتروتکنیک

گزارش تخصصی هنرآموز رشته تاسیسات

گزارش تخصصی هنرآموز رشته ساخت و تولید

گزارش تخصصی هنرآموز رشته حسابداری

گزارش تخصصی هنرآموز رشته نقشه کشی عمومی

گزارش تخصصی هنرآموز رشته صنایع دستی

گزارش تخصصی هنرآموز رشته چاپ

گزارش تخصصی هنرآموز رشته کودکیاری

گزارش تخصصی دبیر فلسفه و منطق

گزارش تخصصی دبیر ادبیات فارسی

گزارش تخصصی دبیر کار و فناوری

گزارش تخصصی انباردار

گزارش تخصصی سرپرست خوابگاه

گزارش تخصصی دبیر تربیت بدنی و ورزش

گزارش تخصصی دبیر جغرافیا

گزارش تخصصی دبیر علوم تجربی

گزارش تخصصی دبیر زبان انگلیسی

گزارش تخصصی دبیر هنر

گزارش تخصصی دبیر تاریخ

گزارش تخصصی مشاور

گزارش تخصصی معاون و مربی پرورشی

گزارش تخصصی معاون فنی

گزارش تخصصی معاون آموزشی

گزارش تخصصی معاون اجرایی

گزارش تخصصی معاون عمومی

گزارش تخصصی مدیر

گزارش تخصصی مربی بهداشت

گزارش تخصصی خدمتگزار

گزارش تخصصی دبیر دینی عربی

گزارش تخصصی دبیر مطالعات اجتماعی و علوم اجتماعی

گزارش تخصصی دبیر ریاضی

گزارش تخصصی دبیر فیزیک

گزارش تخصصی دبیر شیمی

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 390
  • بازدید دیروز : 870
  • بازدید کل : 189894

گزارش تخصصی معلم ابتدایی پایه چهارم چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان آموزشگاه به استفاده از تغذيه‌ي صحيح و سالم.


گزارش تخصصی معلم ابتدایی پایه چهارم چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان آموزشگاه به استفاده از تغذيه‌ي صحيح و سالم.

گزارش تخصصی معلم ابتدایی پایه چهارم چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان آموزشگاه به استفاده از تغذيه‌ي صحيح و سالم.در قالب ورد وقابل ویرایش در 23صفحه بهترین نمونه درفضای مجازی

گردآوري اطلاعات (راه‌حل‌ها)

در اين مرحله اقدام پژوه جهت يافتن راه حل‌هايي براي حل مسأله از سه روش مشاهده و مصاحبه و پرسش‌نامه استفاده كرده است.

1 ـ مشاهده: همه‌ي ما در هر لحظه از زمان بيداري، شاهد عيني و ناظر مستقيم وقايعي هستيم كه در حول و حوش ما رخ مي‌دهد و چه بسا كه يك مشاهده‌ي ساده، اولين قدم براي شروع مبحث جديد در علم باشد. البته مشاهدات ما در حالت عادي كمتر شكل علمي دارد، بدين معني كه مشاهده‌ي ما از واقعه‌اي، منظم و مدون نيست. اقدام پژوه مشاهده كرد كه فقط تعداد كمي از تغذيه‌ي سالم استفاده مي‌كنند.

2 ـ مصاحبه‌: بسياري از مردم علاقه دارند كه در ارتباط با ديگران رابطه‌اي شفاهي و زنده داشته باشند و ارتباطات كتبي از طريق كاغذ بازي را كنار گذارند. بنابراين و با توجه به ويژگي‌ انعطاف‌پذيري روش مصاحبه، بايد گفت كه اين روش يكي از بنيادي‌ترين و شايد بهترين روش جمع‌آوري مي‌باشد. بنابراين در يكي از شوراهاي دبيران با مطرح كردن اين سؤال كه چگونه مي‌توان دانش‌آموزان را به استفاده از تغذيه‌ي سالم و صحيح ترغيب نمود مصاحبه را با همكاران شروع كردم

يكي از همكاران معتقد بود كه براي آموزش تغذيه‌ي سالم دانش‌آموزان را ترغيب كنيم تا ليستي از غذاهاي دور و اطراف خود مانند غذاهايي كه در منزل وجود دارد، و يا غذاهايي كه در بازار وجود دارد تصويرشان را بكشند و زير آن بنويسند كداميك از غذاها انرژي‌زا، مكمل، و يا كمك كننده به رشد بدن هستند و آن تصاوير را به كلاس بياورند. همكار ديگر معتقد بود كه در مدرسه پايگاه تغذيه‌ي سالم بر پا شود.

اصول تغذيه‌

تعاريف

1 ـ تغذيه‌: در مورد تغذيه‌ تعاريف مختلفي ارائه شده است كه هر كدام داراي محدوديت‌ها و جامعيت نسبي است. از جمله مي‌توان تعريف زير را ذكر كرد، تغذيه‌ علمي است كه از شناخت خواص و رابطه‌ي غذا و چگونگي مصرف آن در بدن موجودات زنده به منظور حفظ و ادامه‌ي اعمال حياتي اندام‌ها و بافت‌ها، توليد انرژي، تامين رشد، توليد مثل، واكنشهاي بدن در برابر تغييرات تركيبات غذايي، بيماري‌هاي ناشي از كمبود مواد مغذي و ساير زمينه‌هاي وابسته از قبيل توليد، توزيع و نگهداري و تهيه‌ي مواد غذايي بحث مي‌كند

2 ـ غذا: هر ماده‌ي جامد يا مايعي كه پس از ورود به بدن بتواند با تغييراتي كه در روي آن انجام مي‌گيرد براي توليد انرژي جهت انجام فعاليت‌هاي مختلف بدن يا تنظيم اعمال حياتي، رشد و ترميم بافت‌هاي فرسوده به مصرف برسد غذا ناميده مي‌شود....

فهرست منابع و مآخذ

1 – قرآن كريم.

2 – اصفهاني، محمد مهدي، بهداشت تغذيه، تهران، انتشارات قلم، سال 1384.

3 – پارسي نيا، سعيد، آموزش تغذيه براي بچه‌ها در خانه، تهران، نشر جوان، سال 1380.

4 – خوشه مهري، گيتي، تغذيه، تهران، انتشارات مدرسه، سال 1384.

5 – داروييان، عباس، بهداشت تغذيه، تهران، سازمان مدارك فرهنگي انقلاب اسلامي، سال 1378.

6 – زندي، بهمن، بهداشت تغذيه، تهران، سازمان نهضت سواد آموزي، سال 1375.

7 – سعيد نژاد، مژده، مجموعه‌ي مقالات علمي، تهران، مؤسسه‌ي فرهنگي منادي تربيت، سال 1380.

8 – شيرواني، گيتي، پيشگامان سلامت، تهران، نشر كتاب نيستان، سال 1385.

 

گزارش تخصصی معلم ابتدایی پایه چهارم چگونگی علاقه مند کردن دانش آموزان آموزشگاه به استفاده از تغذيه‌ي صحيح و سالم.در قالب ورد وقابل ویرایش در 23صفحه بهترین نمونه درفضای مجازی دراین قسمت خریدو دانلودکنید.

 


مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دانلود گزارش تخصصی نمونه گزارش تخصصی کلیه پست های سازمانی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما